ŠKODA Holbæk

Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra ŠKODA Holbæk, fra ŠKODA og fra verden omkring os.
d4303dd1-ee6c-4507-9bb0-7597f2a90435_637031176271708155.jpg

Videopræsentation af ENYAQ iV

Interessen for den næste store nyhed fra ŠKODA er enorm. Mens du venter på danmarkspremieren kan du tjekke en video, hvor du i løbet af ti minutter kommer helt tæt på de mange lækre detaljer.

Læs alt om den nye ŠKODA ENYAQ iV

ENYAQ iV introduceres til sommer og du kan læse meget mere om ŠKODAs nye elbil i brochuren og listen over standardudstyr herunder.

Elbilen ŠKODA ENYAQ iV koster fra 298.995 kr.

Flere end 1.400 danskere har forudbestilt ENYAQ iV. Nu er de danske priser klar, og de starter ved kun 298.995 kr. inkl. 5 års Service- og Reparationsabonnement for klassens mest rummelige elbil. ŠKOD

Det er højsæson for stenslag

Den kolde vinter byder på ekstra udfordringer på vejene. Skulle det uheldige ske, at bilen får et stenslag, er det ikke ligegyldigt, hvor du får ruden repareret.

Hvad har I af planer i vinterferien?

De museer og andre indendørs oplevelser, som kunne kompensere for farvellet til vinterens ski- eller solferie, er corona-lukkede. Heldigvis byder Danmark på masser af gode naturoplevelser.

Velkommen i loungen

ŠKODA ENYAQ iV’s elektriske drivlinje og det markante design får meget opmærksomhed. Men interiøret fortjener mindst lige så mange anerkendende blikke, for det er nemlig også en revolution for ŠKODA.

Bestil prøvetur fra din hjemmeadresse

Du kan bestille en prøvekørsel af din ønskede ŠKODA med start fra din hjemmeadresse eller anden ønsket adresse efter aftale med en af vores salgskonsulenter.

Byg din ŠKODA hjemme fra sofaen

Hører du til dem, der bruger ekstra megen tid online i denne tid? Du kan fx bruge den på at designe din næste bil.

ŠKODA åbner for forudbestilling af elbilen ENYAQ iV

Nu kan man forudbestille ENYAQ iV og blive blandt de første til at få ŠKODAs nye elbil til sommer. Den kommer med hele 5 års Service- og Reparationsabonnement og en billig ladeløsning, så det er trygt

Derfor holder ŠKODA prisen

Vil du vide hvad tidligere ejere synes om bilen inden du køber din ŠKODA? Bilbasen har svaret.