Škoda Holbæk

Mere om elbiler, plug-in-hybridbiler og opladning

Læs hvordan og hvor du oplader en elbil eller plug-in-hybridbil, og få en grundig beskrivelse af, hvordan det er at køre i en plug-in-hybridbil.

Tager det en sandwich-spisning på farten eller en god nats søvn derhjemme at oplade din elbil fra ŠKODA? Det får du svaret på med vores nye beregner, som viser, hvor hurtigt du lader elbilen – afhængigt af modellens batteristørrelse og ladehastighed. Derudover kan du indtaste din køretur fra A til B og se dine muligheder for opladning undervejs – både i Danmark og resten af verden.

Sådan oplader du en elbil eller plug-in-hybridbil

Forestil dig, at du har din egen ‘tankstation’ hjemme i form af en ladeboks, hvor du om aftenen sætter din elbil eller plug-in-hybridbil til opladning, så den er opladet og køreklar om morgenen. Stort set ligesom, når du oplader din smartphone! Se vores lille guide til opladning, hvor du bl.a. får ladetiden for ŠKODA ENYAQ iV i forskellige situationer og kan se et kort med alle offentlige ladestationer i ind- og udland. 

Læs mere

Ved du, hvordan det er at køre i en plug-in-hybridbil?

5f2610bd-e155-4e0e-8770-b52085aadf4c_638059281059147164.jpg

En plug-in-hybridbil som OCTAVIA iV og SUPERB iV fra ŠKODA giver dig det bedste af to bilverdener: Elbilens lydløse og emissionsfrie kørsel på strøm og benzinbilens rækkevidde og hurtige tankning. Og ikke mindst kombinerer den intelligente drivlinje med elmotor, brændstofmotor, batteri og DSG-automatgearkasse de to verdener, så du kører optimalt i enhver situation.  

Kom med bag rattet i en plug-in-hybridbil