Škoda Holbæk

Forbered din skiferie og få en god tur

Kører du på fire hjul, når du skal stå på to brædder? Så er der lige et par ting, som du bør tjekke, inden du pakker din ŠKODA og drager nord- eller sydpå.

Skiferien står for døren for mange danskere. Og spørgsmålene kan være mange mens bilen pakkes og der gøres klar til et af årets højdepunkter: Hvilke papirer skal du huske at medbringe? Hvordan forbereder du bilen bedst muligt til en krævende langtur? Hvordan pakker du den optimalt? Grundig forberedelse er nøglen til en herlig vinterferie med familien, vennerne og bilen. 

På Škodas hjemmeside finder du en artikel, som giver en række gode råd til, hvordan du får en sikker og behagelig oplevelse, hvis du skal på kør selv-ferie i vinter.

Læs hele artiklen på ŠKODA.dk

Vejhjælp, hvis det utænkelige skulle ske

Skulle det utænkelige ske, at din Škoda ikke vil køre videre, så ring til Škoda på telefon 70 20 70 78. Vi er klar til at finde en løsning. Og vi nøjes ikke med at sørge for reparation eller bugsering af din bil. I visse tilfælde klarer vi også gratis lånebil, alternativ transport og hotel, så du kan fortsætte ferien, selvom din bil ikke vil videre. Dine medpassagerer tager vi os selvfølgelig også af. 

Eneste betingelse for Škoda Vejhjælp er, at dit seneste service er sket hos os eller en anden autoriseret Škoda Servicepartner.

Læs alt om Škoda Vejhjælp

Skal du benytte tagboks?

Hvis der skal bruges ekstra plads til ferieturen, er en tagboks løsningen for mange. Der findes en række gode tips og idéer til, hvordan du udnytter pladsen optimalt og pakker tagboksen, så den påvirker bilens køreegenskaber mindst muligt. FDM har samlet ti gode råd til kør selv-ferierende i en artikel

Læs artiklen fra FDM

Køprognose for din ferie

FDM udgiver en opdateret kø-prognose online, så du kan manøvrere udenom de værste trafikpropper undervejs.

Se FDMs aktuelle kø-prognose 

Skal vi lige tjekke bilen?

Hvis du vil have den ekstra tryghed på turen, som et tjek på vores værksted giver, er vores dygtige teknikere klar til at sikre, at din Škoda er i topform.

Book tid her

Vi ønsker dig en god og sikker vinterferie.